Húsrostlazító (tenderizáló), rozsdamentes acél géptesttel, marhahúshoz és halhoz használható hengerrel, kezelőgombbal, könnyen eltávolítható fedéllel van felszerelve, így könnyebben tisztítható. Nagy betöltő nyilással rendelkezik. 10 vagy 15 mm-es tenderizer kés/penge illik hozzá. A penge sín könnyen eltávolítható és cserélhető.
A tenderizer késeket külön, vagy szettben opcióként vásárolhatja meg.
- A húsrostlazító a csontmentes és nem fagyott húsok, hússzeletek rostjainak átvágására szolgálnak.
- Használatával a hús puhább lesz, sütéskor kevésbé zsugorodik.
- Tenderizáló használatával időt és energiát spórol, hiszen nem kell bajlódni a klopfolással.
- Húsrostlazítónk tökéletes választás éttermek, hentesüzletek és vendéglátóegységek számára.